May Music & Drama logo

Billede
Århus Symfoniorkester leverer stort set alle 20 musikere, som spiller i orkestergraven til Guds Gøgler.

 

 

Keyboards i orkestret.
I et symfoniorkester på over 60 mand er der ofte mere end to, som spiller f.eks. slagtøj. I orkestret på 20 mand er det godt at have keyboards til at tage sig af disse ekstrating.

Samtidig bruges keyboards ofte til at understøtte strygere, så de får mere fylde. Det er også tilfældet i Guds Gøgler.

 

 

 


Orkester

Et orkester bestående af 66 dygtige Prag-symfonikere har indspillet musikken til Guds Gøgler på CD i den berømte Rudolfinum koncertsal i Prag.


En af Tjekkiets bedste dirigenter, Mario Klement har forestået ledelsen af orkestret i to omgange inden musikken blev færdigindspillet i maj 2009. Derefter har udvalgte sangere, hvoraf de fleste synger med i forestillingen, indsunget deres vokal til CD-en i lydstudiet Focus Recording.

 

 

 

Anders Barfoed

 

 

 

De symfoniske arrangementer, som er udfærdiget af Anders Barfoed, bliver arrangeret om til forestillingerne i Musikhuset Aarhus for et 20 mands orkester. Det er hovedsageligt musikere fra Århus Symfoniorkester, som spiller.

 

 

 

 

Mikkel Rønnow

 

 

Til forestillingerne i Musikhuset ledes orkestret af kapelmester Mikkel Rønnow, som har været en aktiv dirigent og musicalproducent i det danske musikliv igennem snart 20 år. Mikkel Rønnow har dirigeret et utal af musicals på turné i Danmark, blandt andet "Chess", "Les Miserables", "West Side Story", "Cabaret" og "My Fair Lady". Har indspillet 6 musical CD-er og undervist musicalsangere i Sverige og Danmark.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< Kort | Tekst & Musik >>

 

 

Print Til toppen  

 

"GUDS GØGLER" | Frans af Assisi | Musical-Oratorium | www.frans-assisi.dk